Care este motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de unul dintre iubiții ei

0

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din televiziunea românească. Vedeta a avut mai multe relații cu bărbați cunoscuți de-a lungul timpului, dar întotdeauna a fost discretă cu viața sa personală. Recent, frumoasa șatenă a povestit care a fost motivul pentru care s-a despărțot de unul dintre foștii ei iubiți.

Relațiile Andreei Raicu au fost mereu un subiect tabu pentru presă. Vedeta a fost întotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală. În vârstă de 45 de ani, Andreea Raicu a dezvăluit ce nu i-ar permite niciodată iubitului ei.

Andreea Raicu a încheiat o relație chiar în ziua de Crăciun, iar recent a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie. Vedeta a spus că într-o relație pune accentul pe comunicare, iar telefonul mobil poate fi un motiv serios pentru a se despărți de partenerul ei.

Andreea Raicu Official - YouTube

 

De ce s-a despărțit Andreea Raicu de unul dintre iubiții ei

Andreea Raicu își ghidează întotdeauna viața după principii bine stabilite și încearcă să nu le încalce niciodată. Într-o relație, Andreea pune preț pe comunicare, iar un telefon mobil poate fi un motiv intemeiat de despărțire.

Recent, vedeta TV a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a despărțit de unul dintre iubiții săi. Acesta a povestit că a încheiat o relație în trecut, chiar în ziua de Crăciun deoarece bărbatul alegea să-și petreacă timpul jucând jocuri pe telefon. Relația amoroasă avea să se termine la o petrecere de Crăciun, când el a spus că vrea să meargă acasă pentru a se juca pe calculator.

Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit în seara de  Crăciun. De ce îi propusese bărbatul să fie acasă la ora 24.00 - IMPACT.ro

Andreea Raicu: „Mi se pare o lipsă de respect „

Andreea Raicu a declarat că imediat a luat decizia de a se despărțit de iubitul ei. Vedeta consideră că după o anumită vârstă alte lucruri sunt mai importante în viață, iar atitudinea fostului partener i s-a părut a fi lipsită de bun simț.

„În momentul în care ies cu un bărbat sau cu oricine altcineva mă deranjează să stea încontinuu pe telefon. Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc „World of Warcraft’ și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni.

Era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. „De ce acum?’ și răspunde că la 12:00 are un raid. Ne-am despărțit în noaptea aia. Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm… Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm…mai bine ne bucurăm de viață.’, a povestit vedeta in emisiunea Teo Show.

Motivul pentru care Andreea Raicu a renunțat la rețelele de socializare |  Realitatea Star

Ce nu-i permite Andreea Raicu în ruptul capului iubitului ei

Fosta prezentatoare a vorbit în trecut că nu suportă ca oamenii să se uite în telefon, atunci când poartă un dialog față în față cu ea. Mai mult, Andreea Raicu a menționat că de fiecare dată când interlocutorul ei își orientează atenția către telefon, ea pur și simplu îi întoare spatele. De asemenea, vedeta a adăugat că în timpul vacanțelot a învățat să se detașeze de tot ce înseamnă social-media. Andreea Raicu nu suportă ca iubitul ei să butoneze telefonul atunci când petrec timp împreună.

„Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon. După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă afecteaza, recunosc’, a adăugat vedeta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele