Care este relația actuală dintre Antonio Pican și Bibi

0

Antonio Pican a dezvăluit care este în prezent relația pe care o are cu Bibi, fosta lui iubită. Cei doi s-au despărțit, deși părea că iubirea dintre ei este una foarte puternică.

Antonio Pican și Bibi s-au despărțit în urmă cu ceva timp în urmă, deși aveau planuri mari de viitor împreună. Iată că tânărul cântăreț a dezvăluit în ce stare se afla relația dintre ei, în prezent.

Antonio Pican, despre relația pe care o are cu fosta iubită, Bibi. Ce declarații a ținut să facă despre acest subiect

Antonio Pican și Bibi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară, dar povestea lor de dragoste a luat sfârșit în urmă cu câteva luni, iar vestea aceasta i-a întristat mult pe fanii celor doi care sperau să-i vadă împreună pntru mult timp de-acum înainte.

Iată ce declarații a ținut să facă Antonio Pican cu privire la relația pe care o are în prezent cu Bibi, fosta lui parteneră de viață:

“Cum să rămânem? Într-o relație OK, doar că eu nu cred că se poate rămâne într-o relație de prietenie după o relație de iubire. Este punctul meu de vedere pe care o să mi-l mențin toată viața. Unde este dragoste adevărată, atunci când dispare, dispare totul efectiv. Eu așa sunt. Când sunt în orice fel de relație, de orice fel de natură ar fi, de colaborare, de iubire, de frăție, sunt acolo trup și suflet, mă dedic 100%. Dar, în cazul în care s-a terminat și s-a pus punctul am dispărut total”., a declarat Antonio Pican pentru ego.ro.

Transformarea incredibilă a lui Antonio Pican, după despărțirea de Bibi.  Cântărețul s-a făcut pachet de mușchi | Antena 1

Antonio Pican, transformarea inedită pe care a suferit-o după despărțire. Cum arată acum cântărețul după ce s-a separat de Bibi

Antonio Pican arată complet diferit față de cum îl știam de pe vremea când forma un cuplu cu Bibi.

Iată că, deși nu multă lume s-ar fi așteptat, Bibi și Antonio Pican s-au separat în urmă cu ceva vreme, așa reiese din postările lor din mediul online, dar și a informațiilor apărute în presă.

Cei doi au vieți total diferite acum și postează des pe rețelele de socializare imagini cu activitățile de zi cu zi.

Acesta a mers la sală pentru a-și schimba fizicul și transformarea este una vizibilă. S-a umplut de mușchi, iar fanele sale nu au putut sta nepăsătoare și au ținut să-i transmită mai multe cuvinte de laudă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonio Pican (@antoniopican)

„am slăbit rău”, a scris Antonio Pican în mod ironic la descrierea imaginii. „Am cel mai perfect idol”, „Cât de bine arăți”, „Wow, ce schimbare”, au fost doar câteva dintre mesajee pe care el le-a primit de la fanii săi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele