Prințul Louis își schimbă numele! Află cum se va numi mezinul Ducilor de Cambridge

0

Prințul Louis își va schimba numele de familie. Acesta e nevoit să urmeze tradiția Familiei Regale Britanice. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William.

Fiul Ducilor de Cambridge a atras toate privirile cu ultima sa apariție. Cu toate acestea, puțini cunosc tradiția pe care micuțul Louis trebuie să o respecte. Titlul său oficial este în prezent Alteța Sa Regală Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge. Lucrurile se vor schimba în momentul în care Prințul Charles, bunicul său, va deveni Rege.

Prințul Louis își va schimba numele de familie

Prințul Louis trebuie să calce pe urmele tatălui său. Fiul Ducilor de Cambridge își va schimba numele de familie în momentul în care bunicul său va urca pe tronul Marii Britanii. Prințul William va fi primul care va face această schimbare.

Titlul Prințului William va deveni Prinț de Wales imediat după urcarea pe tron a Prințului Charles. Prințul Louis își va schimba numele de familie și va deveni Louis Wales, în loc de Cambridge, cum este în prezent. Prințul William a trecut la rândul său prin aceste schimbări.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele