Carmen Adamescu a răbufnit la Curtea de Apel București: “Vom vorbi când se termină toată această mascaradă”

0

Femeia de afaceri Carmen Adamescu s-a prezentat joi dimineață la Curtea de Apel București, unde se judecă contestația la arestul la domiciliu.

Aceasta a spus în fața jurnaliștilor că va da declarații când se va termina „toată această mascaradă”.

Vom vorbi când se termină toată această mascaradă”, a spus Carmen Adamescu la sosire la sediul CAB.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au încuviinţat săptămâna trecută cererea procurorilor şi au dispus arest la domiciliu pentru pentru 30 de zile pe numele lui Carmen Adamescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de delapidare. Decizia vine după ce Carmen Adamescu a fost reţinută de către ofiţerul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, după ce a audiat-o pe aceasta mai multe ore.

„În fapt, în perioada octombrie 2004 – iulie 2017, în mod repretat, cu intenţie şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al persoanei vătămate „U. S. C” S.A., inculpata Adamescu Carmen a însuşit:

a) în favoarea a 4 societăţi comerciale controlate de aceasta, suma totală de 44.895.390,97 lei, prin încheierea cu aceste societăţi a unor contracte fictive, de natură a crea aparenţa ieşirii licite a acestei sume din patrimoniul persoanei vătămate (contracte de management/consultanţă în afaceri, contracte de prestări servicii, contracte de intermediere comercială);

b) în interes personal, suma de 3.049.547,67 lei, fie prin ridicare directă în numerar din casieria persoanei vătămate, fie prin efectuarea unor plăţi din conturile bancare ale persoanei vătămate”, arată procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și Cristian Diaconescu despre OUG pe legile justiţiei:O instituţie fundamentală a puterii judecătoreşti este anihilată

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele