Carmen Dan demisionează de la Ministerul Afacerilor Interne

0

Carmen Dan a anunţat luni că demisionează de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Carmen Dan, al cărei nume figura pe lista remaniabililor, decizia urmând să fie luată la Comitetul Executiv al PSD de luni, a afirmat că şi-a depus mandatul.

Ea a ţinut să precizeze că pleacă cu fruntea sus din minister. De asemenea, Carmen Dan i-a urat succes lui Nicolae Moga, senator de Constanţa, al cărui nume a fost vehiculat pentru a prelua portofoliul Internelor.

„Cred că PSD a cedat în faţa lui Iohannis“, a subliniat Carmen Dan. Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu e adevărat că ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisă în urma presiunilor venite de la preşedintele Klaus Iohannis.

„Carmen Dan e dezinformată dacă a făcut această afirmaţie. PSD nu cedează presiunilor Iohannis. Intrăm ntr-o campanie împotriva lui Iohannis“, a declarat Viorica Dăncilă, fiind întrebată dacă e adevărat ceea ce a sugerat Carmen Dan, adică faptul că ar urma să fie demisă din cauza presiunilor şefului statului.

Citeşte şi PSD discută astăzi remanierea guvernamentală

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele