“Casa iubirii”, pe primul loc în inimile românilor! Gala de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

0

Emisiunea matrimonială “Casă iubirii” prezentata de Andreea Mantea cucerește inimile românilor, telespectatorii îi îndrăgesc pe zi ce trece pe concurenții aflați în căutarea dragostei și le sunt alături acestora pe întreg parcursul lor în căutarea sufletului pereche.

Gala de ieri a emisiunii “Cass iubirii”, cea în care Cătălin a fost eliminat din competiție, a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul populației din întreaga țară.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de audiență la nivel Național, cu 2.7 puncte de rating și 12,0% cota de piață, în intervalul 16:00-18:00. O medie de aproape o jumătate de milion de fani ai emisiunii din întreaga țară au urmărit, în fiecare minut al difuzării, emisiunea “Casa iubirii”. Minutul de aur, atins la 17:18, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 576.000 de telespectatori.

Reality show-ul „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la16:00 şi 19:00, la Kanal D.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele