„World of Warcraft” și „Diablo” nu mai pot fi jucate de milioane de chinezi

0
- Reclama -

Câteva milioane de gameri din cea mai populată țară a lumii au pierdut accesul la „World of Warcraft” și la alte producții celebre, după ce serverele Blizzard Entertainment au fost deconectate.

Toate serviciile companiei din China au fost suspendate marți la miezul nopții, după ce a expirat un acord de licență cu partenerul local NetEase. Aceasta nu a fost prelungită din cauza unei dispute între parteneri.

Potrivit legii, companiile străine trebuie să colaboreze cu parteneri locali pentru a oferi jocuri video în China. Încă din noiembrie anul trecut, Blizzard și NetEase au anunțat că nu vor reînnoi acordul, iar hotărârea a afectat milioane de chinezi ce joacă „World of Warcraft”, „Diablo III” sau „Hearthstone”. „Când m-am trezit, nu am vrut să accept acest lucru„, a scris un utilizator pe rețeaua Weibo, citat de CNN. Amintim, „World of Warcraft”, cunoscut și sub numele de „WoW”, este un joc online multiplayer extrem de popular, ce permite jucătorilor să lupte cu monștri și să călătorească în Azeroth, o lume medievală fantastică, după care s-a făcut și un lung-metraj de success.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele