Ce nu mai are voie să facă Kate Middleton de când a devenit Prinţesă de Wales

1

Kate Middleton are noi interdicții de când a devenit Prințesă de Wales. Soția Prințului William are pare de schimbări uriașe după noul titlu primit de la decesul Reginei Elisabeta a II-a.

Întreaga organigramă a Familiei Regale a Marii Britanii s-a schimbat după decesul suveranei. Kate Middleton este una din reprezentantele coroanei care va trebui să se adapteze noilor reguli. Ce se modifică?

Schimbări uriașe pentru Kate Middleton: noi interdicții de când a devenit Prinţesă de Wales

Întreaga organigramă a Familiei Regele a fost modificată după decesul monarhului care a domnit timp de 70 de ani. Moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost un eveniment uriaș în istoria Marii Britanii. Iubitorii monarhiei o plâng și acum pe suverană, timp în care cei apropiați trebuie să facă față provocărilor care vor urma.

Citește și: Care este cauza oficială a morții Reginei Elisabeta a II-a?! Ce scrie în certificatul de deces!?

Fiul cel mare al monarhului a devenit Rege, iar soția primului său fiu a devenit Prințesa de Wales. Cea din urmă este una din reprezentantele coroanei care va trebui să se adapteze noilor reguli. Aceasta trebuie să respecte o conduită cu un caracter mai sobru.

De asemenea, Prințesa și soțul ei nu trebuie să atragă niciodată mai multă atenție asupra lor decât Regele Charles al III-lea. Ea și-a luat adio de la gama de nuanțe vibrante pentru că acestea nu mai au legătură cu regalitatea.

Soția Prințului William trebuie să abordeze doar ținute extrem de discrete în culori neutre, pline de rafinament și bun gust. Regula cromatică este valabilă pentru unghii, accesorii sau machiaj.

Ea nu trebuie să poarte altă ojă decât în nuanțe precum: nude, somon, bej, etc. De asemenea, soții nu au voie să își arate gesturi romantice în public. Mai exact, ei nu se pot îmbrățișa, săruta sau atinge, ci doar se pot ține de mână.

Vezi și: Kate Middleton, apariție fabuloasă într-un palton roșu. Ei au avut prima vizită oficială în calitate de Prinț și Prințesă de Wales

Ce spune Regele Charles al III-lea despre Prinții de Wales?

Fosta ducesă de Cambridge intenționează să „creeze un nou drum” după noul titlu primit. Regele Charles a confirmat în urmă cu ceva timp rolurile primite de Prințul moștenitor și de soția sa în primul discurs adresat națiunii în calitate de monarh.

„Astăzi, sunt mândru să îl creez prinț de Wales, Tywysog Cymru, țara al cărei titlu am avut marele privilegiu să îl port în timpul unei mari părți din viața și datoria mea.

Cu Catherine alături de el, noul nostru prinț și prințesa de Wales va continua, știu, să inspire și să conducă conversațiile noastre naționale, ajutând la aducerea celor marginalizați în centru, unde poate fi acordat un ajutor vital.”, a spus suveranul Marii Britanii, potrivit The Guardian.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele