Ce cuvinte nu au voie să spună niciodată în public, membrii Familiei Regale

0

Pare greu de crezut, însă în Familia Regală Britanică există anumite reguli pe care toți membrii trebuie să le respecte. Pe lângă regulile de conduită și Protocolul Regal, mai sunt și cuvintele pe care membrii Familiei Regale Britanice nu le folosesc niciodată. Aceștia nu au voie să apară în public și să folosească astfel de sintagme atunci când își exprimă gândurile și ideile.

Vocabularul unei persoane poate spune multe lucruri despre educația acesteia și nu numai. Astfel, membrii Familie Regale Brtanice trebuie să urmeze o anumită conduită și să nu se abată de la aceasta. Copiii Ducilor de Cambridge au fost învățați de mici acest reguli, la fel ca fiecare alt membru al familiei.

Cuvintele pe care membrii Familiei Regale nu le folosesc niciodată

Membrii Familiei Regale Britanice folosesc diferite sintagme atunci când se află în public Conversațiile trebuie să fie ușor de înțeles dar în același timp să releve inteligența și cunoștințele pe care le stăpânesc. Astfel, există câteva norme de la care membri nu au voie să se abată.

Prințul Philip și Regina Elisabeta, alături de copii, în timp ce salută mulțimea de la balconul palatului

Conform experților regali, există mai bine de 10 cuvinte care sunt interzise în vocabularul zilnic al Familie Regale Britanice. Primul cuvânt interzis ar fi chiar ”tata”. Britanicii, ca orice alte persoane, fac referință la părinții lor cu cuvintele ”mama” și ”tata”.

Totuși, Prințul Charles trebuie să se refere la Regina Elisabeta cu termenul de ”mămico”. Acest lucru a putut fi observat în timpul Jubileului de Platină al Majestății Sale.

Ora ceaiului este cunoscută ca o tradiție britanică înrădăcinată de secole. Totuși Familia Regală Britanică trebuie să se refere la aceasta drept cină. Cuvântul ”cină” în sine are alte conotații pentru Familia Regală.

”Cină” în vocabularul de la Casa Regală definește un eveniment la care sunt invitați oficialii din țară sau din afara țării.

Invitații le petrecerile anuale din grădina Palatului Buckingham

Nici cuvântul ”canapea” nu este folosit la Casa Regală. Membrii Familie Regale Britanice trebuie să facă referire la aceasta drept ”sofa”.

Dacă ai tendința să crezi că membrii Familie Regale folosesc cuvântul ”living” sau ”cameră de zi” află că acesta este înlocuit deseori cu termenul de ”salon”.

Mai mult, membrii Familie Regale nu încheie o conversație cu ”la revedere” ci cu sintagma ”mi-a părut bine să vă văd”. Aceste reguli care par banale fac diferența, iar de multe ori spun mai multe decât poți crede despre un interlocutor.

Regina Elisabeta îmbrăcată- întro rochie cu imprimeu floral în timp ce se prijină într-un baston și ia parte la o întâlnire oficială de la Castelull Windsor

Citește și: Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta

Ce cuvânt este interzis în casa Ducilor de Cambridge

Prințul William se află în linie directă la succesiunea tronului Marii Britanii. Viitorul Rege se pregătește temeinic pentru acest rol, la fel și fiul său cel mare, Prințul George. Recent s-a aflat cine este bona copiilor Ducilor de Cambridge și ce reguli trebuie să respecte cu strictețe.

Se pare că acesteia îi este interzis să folosească anumite cuvinte în preajma micuților Ducilor de Cambridge. Copii au avut-o drept bonă pe Jessie Webb până în anul 2013, ea a fost fosta dădacă a Prințului William. Ulterior, aceștia au angajat-o pe Maria Teresa Turrion Borrallo.

Autoarea Louise Heren a declarat pentru The Mirror că bonele Ducilor de Cambridge nu au voie să spună cuvântul ”copii” atunci când lucrează cu copiii Ducilor.

Cuvântul este interzis deoarece acest lucru denotă o marcă de respect pentru copii ca indivizi. Este o regulă fermă pe care, cel mai probabil, dădaca angajată de Ducesa de Cambridge o respectă cu strictețe.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele