Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta

1

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta. Ducele de Sussex a transmis un mesaj emoționant în memoria bunicii sale. Acesta a fost vizibil afectat de pierderea Majestății Sale.

Prințul Harry a venit de urgență în Scoția în momentul în care a fost anunțat că starea de sănătatea bunicii sale s-a înrăutățit. Acesta și-a dorit să-i fie alături în ultimele momente. Fotografii l-au surprins ulterior alături de fratele său, Prințul William, în timp ce citea mesajele de condoleanțe care au fost lăsate pentru monarhul Marii Britanii.

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta

Prințul Harry trece prin momente dificile. Deși acesta a părăsit Familia Regală Britanică, a avut întotdeauna o relație foarte bună cu bunica sa. Regina Elisabeta a continuat să-i poarte o iubire deosebit de puternică nepotului său.

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor

Harry a vorbit întotdeauna cu căldură în suflet despre Majestatea Sa. Din nefericire, în aceste momente grele, el nu o mai are alături pe cea care i-a fost întotdeauna sprijin. Regina i-a fost alături Prințului Harry în momentul în care acesta și-a pierdut mama.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele