Ce mai rămâne după un ultim „Bună”? Amedeo lansează „Bună” un single inspirat din viața sa – VIDEO

0
Amedeo lansează „Bună”

După succesul de care s-a bucurat cu hitul „Ard Tot”, Amedeo lansează vineri, 18 februarie, o bucată din sufletul său. O poveste de dragoste neconsumată, o piesă bazată pe un ultim „ Bună”, pe care, poate, de multe ori nu mai ai curaj să-l spui.

Bună, sunt vocea care îți spune într-una sună-l ”, așa începe piesa care ne îndeamnă să ne facem curaj, să trăim viața fără regrete și să înfruntăm realitatea, oricât de dură și grea ar fi.  Pentru Amedeo a fost nevoie să piardă ca să descopere, în cele din urmă, toate aceste lucruri.

Amedeo, despre piesa „Bună”

„A fost nevoie să pierd că să pot spune « Bună » din nou fără remușcări.

Piesa este pentru o persoană anume și vorbește despre o conexiune din trecutul meu, care a ridicat atâtea întrebări și a uitat de răspunsuri. De aceea am construit un dialog cu ea, cea care nu a mai fost să fie! Închei cu un sincer « Bună, știu că m-ai uitat, dar poate piesă asta îți va aduce aminte de mine », a declarat Amedeo.

Ușor, ușor, cariera artistică a lui Amedeo începe să prindă un contur inedit. Un tânăr cu vise mari și cu zâmbetul larg pe buze, din Călărași, Amedeo a lansat prima sa piesă, „ Ard Tot”, în luna septembrie a anului trecut, alături de Oana Marinescu. Melodia a strâns peste 200 de mii de streamuri în Spotify și se află în mai multe topuri ale radiourilor din România.

Sursa: Roton

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele