Elon Musk este tată de gemeni în secret! Miliardarul, într-o relație de amor cu un angajat. Se zvonește că are nouă copii

0
- Reclama -

Elon Musk a devenit tată de gemeni anul trecut, cu una din directoarele de top de la compania sa de inteligență artificială, Neuralink. Fondatorul Tesla, care pledează pentru creșterea natalității, are nouă copii de care se știe până acum.

Documente aflate la tribunal arată că Elon Musk și Shivon Zilis, directoare la Neuralink, au depus o cerere pentru a schimba numele gemenilor, astfel încât „să conțină numele tatălui și numele mamei ca parte a prenumelui” copiilor, preluând Insider, care a obținut documentele.

Cererea a fost depusă la un tribunal din Austin, Texas, unde s-au născut copiii, și a fost aprobată de judecător. Shivon Zilis a născut gemeni în noiembrie 2021, la câteva săptămâni după ce Elon Musk și Claire Boucher au avut al doilea copil al lor, cu ajutorul unei mame-surogat.

Vezi și: Elon Musk anunță concedieri la Twitter

Elon Musk are nouă copii despre care se știe

Povestea fabuloasă a lui Elon Musk: Intrat în afaceri de la 12 ani, a dat lovitură după lovitură şi a ajuns anul acesta cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere de aproape 210 mld. dolari. Musk este la un pas să ia cel mai mare bonus din istoria lumii: 55 mld. dolari, după explozia Tesla. Puţină lume ştie că Elon Musk nu este de fapt fondatorul companiei

Cel mai bogat om din lume are acum nouă copii despre care se știe, dintre care cinci sunt cu prima sa soție, Justine Musk și doi cu cântăreața Claire Boucher, cunoscută sub numele de scenă Grimes.

- Reclama -

Shivon Zilis, 36 de ani, s-a născut în Canada și a studiat economie și filisofie la Universitatea Yale, după care a lucrat pentru IBM și Bloomberg Beta, un fond de investiții. Este considerată o stea în devenire în lumea inteligenței artificiale.

Potrivit profilului ei LinkedIn, Zilis este director de operațiuni și proiecte speciale la Neuralink, firmă de neurotehnologie a lui Elon Musk, care încearcă să realizeze o interfață între calculator și creierul uman.

Elon Musk a pledat în trecut pentru creșterea natalității, spunând că „civilizația se va nărui” dacă oamenii nu fac mai mulți copii.

„Eu îmi fac datoria, ha ha”, a scris el recent pe Twitter, comentând natalitatea în scădere din Statele unite.

În aprilie, fiica transgen a miliardarului a depus o cerere oficială pentru a-şi schimba numele de familie în acelaşi timp cu genul, pentru a rupe toate legăturile cu tatăl ei.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele