Cât au costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta. Ce se întâmplă cu ţinutele primei-doamne a României

1
- Reclama -

Ieri, milioane de oameni din întreaga lume și-au luat rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii și al doilea cel mai longeviv monarh din istorie, după Ludovic al XIV-lea al Franței.

A fost o zi istorică pentru umanitate, care a reunit, pe lângă alte mii de persoane, și aproximativ 500 de șefi de stat și demnitari.

De la funeralii nu au lipsit nici președintele Klaus Iohannis, însoțit de soția sa, Carmen Iohannis. Ținutele purtate de prima-doamnă a României au atras atenția și de această dată, astfel că mulți se întreabă cât au costat rochiile purtate de Carmen Iohannis, dar și ce se întâmplă cu acestea acum.

Cât au costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta

Cum a apărut Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Gestul neașteptat,  făcut de Prima Doamnă, care a fost aspru taxat de internauți - Ego.ro

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă ieri pe ultimul drum, într-un ceremonial plin de simboluri, pus la cale în cel mai mic detaliu, încă din timpul vieții.

- Reclama -

La funeralii, au luat parte și președintele Klaus Iohannis, alături de Carmen Iohannis. Partea română a fost completată și de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Principele Consort.

Cum era de așteptat, ochii au fost ațintiți și asupra primei-doamne a României, iar ținutele și accesoriile alese au fost trecute și ele prin lupa privitorilor. Alegerile vestimentare ale Primei Doamne a României s-au încadrat perfect în tonul solemn al evenimentului, astfel că rochiile sobre purtate de aceasta s-au integrat în tabloul de doliu profund.

Carmen Iohannis a comis-o: ”Cum să râzi, zuzooooo, cu toți dinții la o  înmormântare?”

Carmen Iohannis a purtat două rochii la funeraliile Reginei Elisabeta. Ambele sunt creații ce poartă semnătura designerului ieșean, Andreea Tincu, una dintre creatoarele primei-doamne a României.

Pentru dineul de la Palatul Buckingham, găzduit de regele Charles al III-lea, înaintea funeraliilor de ieri, Carmen Iohannis a purtat o rochie neagră, simplă, iar la funeraliile de luni, 19 septembrie 2022, aceasta a purtat o a doua rochie, tot neagră, din catifea.

Prețul rochiilor purtate de Carmen Iohannis la acest eveniment istoric a fost: 1.500 de lei, pentru rochia neagră, simplă, iar cea din catifea a costat în jur de 2.800 de lei, conform informațiilor obținute în exclusivitate de Playtech.ro.

Cum a apărut Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Gestul neașteptat,  făcut de Prima Doamnă, care a fost aspru taxat de internauți - Ego.roRochiile nu rămân la Carmen Iohannis

Ce se întâmplă însă cu aceste două rochii după ce și-au servit scopul? Ei bine, sursele noastre dezvăluie că ele nu vor rămâne în posesia lui Carmen Iohannis, ci vor fi returnate designerului Andreea Tincu, care mai apoi le va vinde.

Se cade a menționa, cu această ocazie, că Andreea Tincu este singurul designer acceptat în totalitate de prima-doamnă a țării, despre care spune că este unicul creator de modă care știe cum să o pună în valoare mai bine și să respecte protocolul, totodată.

Tot despre designerul român, Carmen Iohannis crede că este singura care îi poate înțelege spiritul tânăr.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele