Ce se va întâmpla cu “potopul” de flori lăsat pe alei în onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

0

Trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a a marcat o lume întreagă, în special pe cetățenii Marii Britanii, care zilnic i-au adus un omagiu. Străzile orașelor au fost acoperite de flori, însă ele nu vor putea rămâne acolo pentru multă vreme. Autoritatea Parcurilor din Londra a anunțat ce se va întâmpla cu “potopul” de buchete.

Potopul de flori din parcurile și grădinile Londrei aduse în onoarea regretatei Regine Elisabeta a II-a va ajunge în grămada de compost și apoi va fi reutilizat pentru a planta paturi noi a anunțat Autoritatea Parcurilor din Londra.

Membrii publicului continuă să depună flori în Green Park la o zi după înmormântarea de stat a Reginei Elisabeta a II-a, luni, 19 septembrie.

Sicriul Reginei a fost transportat într-un cărucior de arme de la Westminster Hall, urmat de regele Charles și Camilla, regina consoartă.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a îndoliat o lume întreagă. Cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață și odată cu ea o întreagă istorie care i-a marcat existența. A fost una dintre cele mai longevive regine avute de Marea Britanie și una dintre cele mai iubite femeie, din fruntea țării.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a fost condusă pe ultimul drum la data de 19 septembrie. Ceremonia a avut loc la Westminster Abbey, iar în cadrul acesteia au fost prezentate omagii pentru Suverană, care au fost gândite până la cele mai mici detalii.

Iată modul emoționant în care înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a amintit și de uniunea dintre Suverană și regretatul Prinț Consort, Prințul Philip.

Trecerea sa în neființă a marcat o lume întreagă și la nivel mondial au loc transmisiuni în direct ale procesiunii funerare. Pe 19 septembrie Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată, iar pe placa de marmură a pietrei funerare fost făcută o inscripție care a atras atenția tuturor.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele