CEC Bank lansează creditul de nevoi personale 100% online

0

CEC Bank lansează creditul de nevoi personale, cu dobândă fixă, 100% online, ca rezultat al colaborării pe care a avut-o cu start-up-ul românesc, FintechOS, şi cu compania de consultanţă Deloitte, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei bancare.

 

Noul produs este disponibil prin platforma CEC_IN – magazinul virtual al CEC Bank, iar cei interesaţi pot accesa creditul de nevoi personale de până la 90.000 de lei în doar câteva minute, de pe computer, telefon sau tabletă, fără drumuri la bancă.

“În ziua de azi, ne uităm la filme online, ne facem cumpărăturile online, putem să comandăm un taxi sau să ne rezervăm vacanţa online. Şi în zona serviciilor bancare, trebuie să oferim clienţilor o experienţă digitală la fel de bună. După lansarea conturilor online, CEC Bank continuă procesul de transformare şi modernizare, cu lansarea creditului de consum online. Vom continua eforturile de digitalizare şi vom aduce mai multe produse şi servicii bancare în zona digitală, inclusiv pe segmentul IMM-urilor. În acelaşi timp, credem în puterea unui model hibrid, în care canalul online vine în completarea reţelei de unităţi CEC Bank, cea mai mare din România”, a declarat Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank.

Potrivit sursei citate, în cadrul platformei CEC_IN, sunt utilizate o serie de tehnologii inovative, cum ar fi recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaştere facială, precum şi un modul automat de analiză şi decizie.

Vezi cel mai performant purificator de aer anti coronavirus

“Creditul de nevoi personale online se acordă pe baza unui flux simplificat care durează doar câteva minute: clientul selectează suma dorită, oferă informaţii despre situaţia financiară şi statutul profesional şi îşi introduce datele de identificare, verificarea şi confirmarea informaţiilor introduse realizându-se printr-un apel video. Verificarea eligibilităţii, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF şi a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic. În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat tot electronic.

După semnarea contractului, suma este virată în contul curent de la CEC Bank. Clienţilor noi, banca le oferă în mod gratuit, pe toată durata creditului, pachetul de cont curent “Bun venit”, astfel încât creditul poate fi obţinut printr-un parcurs 100% online, fără niciun drum la bancă. Pachetul “Bun Venit” include un cont curent în lei – în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit VISA în lei (transmis la adresa de corespondenta indicata pe fluxul de aplicare) şi acces la Mobile Banking”, se notează în comunicatul CEC Bank.

Banca oferă creditul de nevoi personale 100% online în cuantum de până la 90.000 de lei, pe o perioadă de maximum cinci ani, cu dobândă fixă de 10,40% pe an (fără condiţii de încasarea venitului prin CEC Bank). În cazul unui credit de 45.000 de lei, pe cinci ani, rata lunară se ridică la 985 de lei, iar DAE este de 11,9%.

Turcan anunță că toate pensiile vor fi evaluate

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele