Cele mai bune seriale turcești de dragoste

0

Vara este aproape pe sfârșite, iar acum este momentul potrivit să profiți de ultimele zile ale sezonului călduros, alături de un serial cu o poveste care să te lase fără cuvinte.

Ți-am pregătit o selecție de povești de dragoste nemuritoare, care te vor face să visezi cu ochii deschiși la partenerul ideal pentru tine. Producții pline de dragoste, romantism, dramă și mister. Iată care sunt cele mai bune seriale turcești de dragoste.

Într-o zi relaxantă, nimic nu se compară cu un moment de liniște în timp ce te bucuri de serialul favorit. Dacă ești iubitoare de povești dramatice, pline de suspans, atunci avem pentru tine câteva povești care te vor face ă te gândești la viitoarea ta iubire. Serialele turcești au un farmec aparte și reușesc cu ușurință să captiveze încă din primele minute.

Cele mai bune seriale turcești de dragoste

De multe ori se întâmplă să visezi cu ochii deschiși la poveștile de dragoste nemuritoare. Te imaginezi alături de partenerul ideal și îți închipui cât de frumos ar putea fi dacă în viața ta ar intra acea persoană specială. Poate că ai deja alături persoana potrivită sau poate ești în căutarea unei mari iubiri.

Indiferent de situație, serialele turcești de dragoste te vor purta pe tărâmuri noi. Aceste producții de succes urmăresc poveștile de dragoste pline de suișuri și coborâșuri. Povești care reușesc să treacă peste orice cumpăno, dar și povești care se sfârșesc mult prea devreme.

Love Logic Revenge | 2021- 2022

Cu: Burcu Özberk, Ilhan Sen, Günay Karacaoglu

Love Logic Revenge este unul dintre cele mai bune seriale romantice de dramă turcești. Acesta spune povestea neobișnuită de răzbunare ce izvorăște dintr-o iubire pasională neîmpărtășită. Dacă îți dorești să te bucuri de un serial romantic, dar plin de suspans, atunci aceasta este producția potrivită pentru tine.

Seria are un total de 42 de episoade, prin urmare te vei putea bucura de ea pentru  perioadă lungă de timp. Povestea se desfășoară în jurul personajului principal feminin. Esra Erteneste nu și-a dorit niciodată să se căsătorească cu un bărbat asemenea tatălui său.

Cu toate acestea, pare că povestea sa de dragoste se repetă în cea a mamei sale. Esra se căsătorește cu un inginer strălucti care renunță la slujba sa pentru a-și începe propria afacere. După ce dă faliment, ajunge să fie de nerecunoscut, iar ea decide că este momentul să ceară un divorț. Totuși, anii trec, iar cei doi se reîntâlnesc. Ce se va întâmpla după te va surprinde complet!

Last Summer | 2021

Cu: Fatih Berk Sahin, Ece Çesmioglu, Aslihan Malbora

Last Summer este o dramă turcească perfectă pentru adolescenți sau pentru persoanele nostalgice după perioada poveștilor de dragoste adolescentince. Producția îți va atinge sufletul încă de la primul episod. Genul dramatic se împletește perfect cu cel de comedie și romantic.

Într-un total de 38 de episoade vei descoperi o poveste care te va lăsa pe gânduri. Acțiunea se desfășoară într-un oraș idilic, la malul mării. Un adolescent de 16 ani și familia sa pleacă în vacanță, iar acolo își întâlnește viitoarea dragoste.

Cu toate acestea, ceea ce ar putea fi o poveste de dragoste se transformă rapid într-o poveste plină de dramă și suferință. Last Summer rămâne unul dintre cele mai apreciate seriale de televiziune turcești. Serialul te va trimite direct cu gândul la poveștile de dragoste de o singură vară, pline de emoție, suspans și dramă.

Erkek Severse | 2022

Cu: Alperen Duymaz, Büsra Develi, Yasemin Kay Allen

Dacă ești îndrăgostită de seriale, atunci ți-am pregătit o producție cu totul deosebită. Dacă un bărbat iubește… sau Erkek Severse te va ține cu sufletul la gură. O poveste plină de suspans, dramă și romantism. Serialul spune povestea frumoasei Zeynep, care trăiește alături de gemenii săi.

Zeynep este căsătorită cu Oktay, bărbatul pentru care ar fi făcut orice și pe care l-a iubit necondiționat, în ciuda faptului că acesta a trădat-o și a înșelat-o. Zeynep decide să divorțeze, cu riscul de a-și pierde complet încrederea în bărbați.

Lucrurile vor lua o întorsătură dramatică în viața sa atunci când îl va întâlni pe Kenan Acarsoy. Dacă ți-am stârnit interesul, află că o vei putea viziona serialul trucesc Dacă un bărbat iubește…, începând cu data de 20 august.

Be My Sunshine | 2021

Cu: Ayça Aysin Turan, Alp Navruz, Nihan Büyükagaç

Pe lista cu cele mai bune seriale turcești de dragoste se află și producția Be My Sunshine. Această dramă turcească este perfectă pentru persoanele care iubesc romantismul. Povestea se învârte în jurul unui bărbat simplu, care trăiește o viață liniștită, și a unei femei care adoră agitația și acțiunea din mijlocul orașului.

Viața celor doi se va schimba drastic în momentul în care se întâlnesc accidental. În ciuda diferențelor vizibile, cei doi ajung să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt, iar viața lor ia o întorsătură complet neașteptată.

Un serial cu un concept diferit care te va ține în suspans, dar în același timp îți va oferi un sentiment plăcut de liniște și echilibru.

İlk Ve Son | 2021

Cu: Özge Özpirinçci, Salih Bademci, Gulcin Kultur Sahin

Povestea serialului se întinde pe o perioadă de peste zece ani. Deniz și Baris sunt doi tineri care trăiesc o poveste de dragoste tumultoasă la 20 de ani. Pe parcursul serialului te vei scufunda într-o călătorie a amintirilor lor și le vei descoperi viața de la momentul căsătoriei și până la cel inevitabil al divorțului.

Dacă îți plac poveștile care seamănă izbitor de mult cu viața reală, atunci acest serial este pentru tine. Un serial foarte bine regizat care aduce în lumină o dragoste pasională împletită cu întâmplări pline de emoție, de dragoste și speranță.

Bir Deli Rüzgar | 2018

Cu: Pinar Deniz, Berk Cankat, Kanbolat Gorkem Arslan

Unul dintre cele mai bune seriale turcești de dragoste și dramă este Bir Deli Ruzgar. Acesta se concentrează pe povestea de viață a frumoasei Gökçe Yücel, cu un talent deosebit și o iubire de nepătruns pentru arta muzicii.

Deși nu provine dintr-o familie bogată, ea nu poate renunța cu ușurință la visul de a ajunge să cânte pe scene mari. Cu pași mărunți reușește să-și atingă obiectivele, dar popularitatea sa se va stinge după zece ani. Realitatea dură o izbește și ajunge să lucreze ca îngrijitoare într-un bar.

Acolo întâlnește o tânără care îi arată că a sacrificat totul de dragul carierei, iar în tot acest timp o poveste de dragoste o aștepta. Este un serial de dragoste turcesc care te va ține cu sufletul la gură, cu o poveste care te va emoționa încă de la primul episod.

Calikusu | 2013 – 2014

Cu: Fahriye Evcen Özçivit, Burak Özçivit, Mehmet Özgür

Serialul este bazat pe o carte turcească ce are același nume. Seria spune povestea unei fete orfane care ajunge să trăiască într-o familie foarte bogată, a unchiului și mătușii sale iubitoare. Povestea îi urmărește întreaga viață în casa lor, dar și cum aceasta ajunge să se îndrăgostească iremediabil de verișorul ei. Cu timpul, dragostea lor devine reciprocă și tot mai puternică.

O poveste plină de dramă ce spune povestea unei iubiri imposibile. Este un serial care te va pune pe gânduri și care își va lăsa din prima amprenta asupra ta.

Un serial ce surprinde o mulțIme de tradiții turcești și care scoate în evidență luxul și opulența unei familii înstărite, care aproape ajunge în punctul dezbinării.

You Knock on My Door | 2020 – 2021

Cu: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Anil Ilter

Dacă îți dorești să vezi o poveste de dragoste pasională, atunci acesta este serialul potrivit pentru tine. Serialul se învârte în jurul a doi îndrăgostiți care pretind a fi logodiți. Aceasta se logodește cu un singur în minte, acela de a-și urma visul.

Partenerul său pierde câștigurile pe care le agonisise în ultimii ani, iar aceasta se vede nevoită să-și regândească viitorul. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată când cei doi se despart, dar ajung ani mai târziu să se întâlnească din nou. O poveste pasională, plină de dramă și suspans.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele