CEO-ul Ryanair: Biletele de avion de 10 euro vor dispărea din piață, pe fondul creșterii prețurilor la combustibil

1

Biletele de avion la tarife de un euro și 10 euro marca Ryanair nu vor mai fi văzute pentru un „număr de ani”, din cauza creșterii prețurilor la combustibil, a declarat șeful companiei aeriene.

Într-un interviu acordat BBC Radio 4, Michael O’Leary a spus că se aștepta ca tariful mediu al Ryanair să crească cu aproximativ 10 euro în următorii cinci ani, de la aproximativ 40 de euro (33,75 lire sterline) anul trecut, la aproximativ 50 de euro până în 2027.

El a declarat: „Nu există nicio îndoială că, la capătul de jos al pieței, tarifele noastre promoționale foarte ieftine – tarifele de un euro, tarifele de 0,99 euro, chiar și tarifele de 9,99 euro – nu vor mai fi pe piață pentru următorii ani.”

Deși creșterea prețurilor la combustibil, care afectează tarifele companiei aeriene, face ravagii și asupra veniturilor disponibile ale oamenilor, domnul O’Leary este încrezător că numărul de clienți va rămâne constant.

În schimb, el crede că în general călătorii se vor îndrepta în masă către alternative mai ieftine de zboruri, cum ar fi Ryanair și EasyJet.

„Credem că oamenii vor continua să zboare frecvent”, a spus el.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele