CFR Cluj a câştigat barajul cu FCU Craiova 1948 pentru Conference League

0
- Reclama -

Formaţia CFR Cluj a câştigat, joi seară, cu scorul de 1-0 după prelungiri, barajul pentru Conference League cu FCU Craiova 1948.

 

Golul a fost marcat de Kolinger, în minutul 97.

În minutul 68, de la craioveni a fost eliminat Bauza, el primind al doilea cartonaş galben şi pe cel roşu. El a primit primul galben în minutul 53.

FCU a rămas cu încă un jucător în minus în minutul 105+1, când a fost eliminat şi Huyghebaert.
Adrian Mititelu a declarat, joi seară, la Prima Sport, că “a fost o organizare generală” pentru ca CFR Cluj să câştige barajul cu FCU Craiova, el criticând prestaţia lui Istvan Kovacs.

- Reclama -

”Ce să zic? Nu ştiu de ce s-a inventat acest regulament, CFR trebuia să meargă direct acolo. Ne mai chinuim să mai venim, să se facă şi ei de râs?! Domne, nu au ce căuta echipele din play-out în cupele europene şi asta e! Să se facă un baraj formal… eu înţeleg că CFR trebuia să se califice, dar nici chiar aşa.

A fost o organizare generală şi la FRF să treacă CFR. Dacă era nevoie, ne dădeau şi al treilea jucător afară. Cel mai faultat jucător de pe teren, Bauza, a fost vânat, a fost eliminat. La meciul cu CSU, Kovacs a dat două penaltiuri… cum a reacţionat acum la o fază la care trebuia să primim penalti?! Toată maniera s-a văzut, de la delegare s-a încercat ca echipa gazdă să treacă peste acest meci”, a spus Mititelu.

El a menţionat că victoria echipei CFR Cluj este nemeritată. “Noi meritam să mergem în Europa. Nu avem încă permis să mergem acolo. Văd că regulamentul e în funcţie de climă, de unghiul de filmare. Kovacs e cel mai bun pentru anumite echipe. Kovacs stă în Cluj, e greu să demonstrez anumite lucruri, dar ele se ştiu”.

“Lucrurile ţin să o ia urât, sunt foarte supărat! Am fost batjocoriţi pentru a nu ştiu câta oară în acest campionat. Dacă rămâneam în 11, nu cred că ne bătea CFR Cluj. Maniera de arbitraj a fost pro CFR de la bun început. Eu zic că 90 la sută din oamenii care s-au uitat la meci au văzut asta.

Sunt lucruri care nu se pot spune, nu poţi să le spui. Te cheamă Burleanu şi te execută! Te fac varză pe procedura de disciplină. Lucrurile duc spre crimă organizată, dar nu se poate face nimic. S-a dorit ca CFR să treacă mai departe.

Românii nu mai vor să fie polițiști. Doar jumătate din locuri ocupate în școlile de agenți

Eu spun adevărul, sunt la cald, dar ce pot să îmi facă? Am fost la închisoare, am fost dezafiliat.

Aş începe acţiune la DNA, dar nu am probe suficiente. Dacă merg la DNA cu acest Bodescu, poate fuge de la flagrant. Am mai avut dovezi, dar când am mers, a fugit procurorul. Poate mă trezesc eu dat în judecată”, a adăugat patronul FCU Craiova.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele