Cheltuielile inutile ale primarului Daniel Băluță ies la iveală

0

Cheltuielile inutile ale primarului Daniel Băluță ies la iveală la scurt timp după încheierea campaniei electorale. Poliția Rutieră a cerut Primăriei Sectorului 4 din București să închidă pista de biciclete de pe Șoseaua Giurgiului, deschisă cu mare fast în luna august, în plină campanie electorală, de primarul – candidat Daniel Băluță.

 

Cererea Poliției Rutiere a fost făcută publică de Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR), care a postat pe Facebook adresa transmisă de Brigada Rutieră către Primăria Sectorului 4.

Asociația OPTAR a sesizat încă din vară pericolul reprezentat de pista de biciclete de pe Șoseaua Giurgiului pentru pietoni și cicliști, printre care zone cu lăţimi ale pistei mai mici decât lăţimea unor biciclete, zone cu acces blocat pentru pietoni, zone în care bicicletele sunt direcţionate către treceri pentru pietoni sau zone cu obstacole în calea bicicletelor.

De altfel, chiar din imaginile postate de Băluță pe Facebook se vede că pista trece pe trotuarul îngust și îi încurcă pe pietoni în multe puncte.

Voiculescu îi amenință pe Negoiță, Piedone și Băluță

”Speram ca noul Primar al Capitalei, Nicușor Dan, sa inainteze urgent o hotarare de Consiliu General prin care sa se dispuna ca toate bulevardele mari sa revina in administrarea Primariei Capitalei. In acest fel ar putea fi oprita agresiunea primariilor de sector asupra spatiilor publice si, de ce nu, costurile lucrarilor neconforme ar putea fi imputate celor vinovati”, arată OPTAR într-un comunicat de presă.

Ține coronavirus afară din casă cu un purificator anti-COVID

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele