Voiculescu îi amenință pe Negoiță, Piedone și Băluță

0
- Reclama -

Copreşedintele USR PLUS Vlad Voiculescu, care ar urma să preia funcţia de viceprimar al Capitalei după validarea mandatului de consilier general, a transmis viitorilor primari de sector de la alte formaţiuni care vor fi validaţi în funcţii că „bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”.

 

„Celor câţiva primari de la alte partide care, după toate probabilităţile, iată, ar putea să rămână în funcţie, domnul Negoiţă, domnul Băluţă, posibil domnul Piedone, le transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat. Chiar de vor reuşi să facă majorităţi, ceea ce nu le doresc şi nu le doresc bucureştenilor în Consiliul Local, nu vor avea o Primărie Generală şi, în general, nu vor avea partenerii pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD.

Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat. Dacă ştiu că sunt corupţi, mai bine să plece singuri. Nu va exista niciun caz în care un caz de corupţie, găsit într-unul dintre spitale, într-una dintre şcoli, într-una dintre grădiniţe, în orice altă instituţie a Primăriei Municipiului Bucureşti şi presupunerea mea este că şi a primăriilor de sectoare şi promisiunea e că, cel puţin, în Sectoarele 1, 2 şi 6, orice caz de corupţie va merge către Parchet”, a declarat Vlad Voiculescu, luni, într-o conferinţă de presă.

Vezi care sectoare din București își schimbă primarul

- Reclama -

El subliniat că responsabilii acestor fapte vor trebui traşi la răspundere.

„Atât Gabriela Firea pentru cheltuirea banilor bucureştenilor pentru campania electorală mascată la multe televiziuni şi la multe radiouri, din banii Primăriei, până în ultima zi de campanie, chiar după ce Biroul Electoral spusese foarte clar că este ilegal, va trebui să răspundă pentru asta, sper că inclusiv patrimonial. Pentru că banii bucureştenilor care au fost aruncaţi pe fereastră, iată, şi fără rezultat, trebuie recuperaţi”, a afirmat Voiculescu.

În context, el a transmis partenerilor de la PNL Bucureşti că au în reprezentanţii USR PLUS „un partener loial”, atât timp cât se păstrează principiile de guvernare locală discutate cu aceştia.

Coronavirus: 1271 de noi infectări cu COVID-19

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele