Chris Terhes instigă societatea împotriva magistraților care ies în stradă

1
- Reclama -

Foarte des văzut în platourile Antena 3, remarcându-se prin declarațiile pe aceeași linie cu politicenii certați cu legea  sau ca fiind un mare susținător al lupteti împotriva “statului paralel”, Chris Terches (președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției) îndeamnă societatea civilă din România să îi pozeze pe magistrații veniți azi din toată țara la un protest mare în fața Curții de Apel București, după care să pună pozele pe internet  „sa-i stie lumea si sa-i poata recuza”.

Mesajul integral al lui Chris Terches:

„Apel pentru cei din Bucuresti: pozati-i de aproape pe toti magistratii activisti care vor protesta in fata la CAB si puneti-le pozele pe internet, sa-i stie lumea si sa-i poata recuza”

Astăzi, de la ora 17.30, reprezentanți ai magistraților din toată țara vor protesta în fața Curții de Apel București”. Cristi Dănileț a explicat care sunt motivele care-i determină pe judecători și procurori să iasă în stradă: modificările la legile justiție și la codurile penale, prelungirea mandatelor Inspecției Judiciare prin Ordonanță de Urgență, ignorarea și ridiculizarea Comisiei de la Veneția dar și evaluarea procurorului general, Augustin Lazăr de către ministrul justiției, Tudorel Toader.

Citește și Inspecția Judiciară a descins la Parchetul General cu câteva ore înainte de audierea lui Dragnea și a cerut tot dosarul referitor la violențele din 10 august

De Vlad Mitu

- Reclama -

 

- Reclamă -

1 comentariu

  1. ––Preotul greco-catolic Chris Terheș, stabilit de 13 ani în SUA, este liderul „Romanian Community Coalition”, cea mai largă coaliție a românilor- americani, apărută odată cu „Marțea Neagră” când Parlamentul a dorit modificarea legii penale astfel încât să fie aproape imposibilă cercetarea unui politician pentru corupție.–- Acesta a fost ,,front page” in 29septembrie 2015 la ,,EVZ.RO”
    Realiatate…CHRIS TERHES-presedintele unei asociatii care nu reprezinta pe nimeni-…asociatia lui nu are membri,doar un presedinte Chris Terhez. Este un preot care face multe ,,miracole” foarte suspecte…articole propuse de el la modificarile legii justitiei in numele asociatie care il reprezinta doar pe el , acces la documente secrete care ,,ajuta” sa demita procurori cu scrisori deschise trimise in numele asociatiei pe care o reprezinta, apariti miraculoase si destul de dese la Antena 3 cu informatii de propaganda, preluat de multe ziare, chiar si de SPUTNIK ziarul de propaganda rusesc. Romani din America nici nu au auzit de el si neaga faptul ca ii reprezinta iar Episcopia Greco-Catolică Sf. Gheorghe din Canton,Ohio,USA unde este preot se delimiteaza printr-un comunicat recent de actiunile si declaratiile politice ale lui Terhes. Parerea mea …CHRIS TERHES este un impostor si un sarlatan in haine de preot, care se bucura de cei 30 de arginti primiti in schimbul promovari propagandei PSD-iste, rusine lui .
    Like · Reply · 1m

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele