Directoarea generală a Companiei Municipale de Agrement este o tânără de 25 de ani, cu relații bune în Voluntari și cu familia Pandele

0

Are 25 de ani şi conduce una din companiile municipale proaspăt înfiinţate: Compania Municipală Agrement Bucureşti. Pe Diana-Sorana Chifa o recomandă absolvirea Facultăţii de Administrarea Afacerilor de la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina, legăturile cu apropiaţi ai familiei Firea – Pandele.
G4media.ro a solicitat un punct de vedere legat de modalitatea de accedere la functia publica si ce a recomandat-o pe Diana Chifa pentru a conduce compania municipală, dar nu a primit niciun raspuns pana la ora publicării articolului.

Diana Chifa este director general interimar pe o perioadă de şase luni. Decizia a fost luată în iunie 2018 de Consiliul de Administraţie al companiei. Conform CV-ului de pe site-ul companiei, a terminat o facultate privată în 2014, iar de atunci a fost angajată la una dintre companiile familiei sale, Activ Developer SRL unde a fost “Marketing deprtment manager”.

Din 2017, conduce propria afacere, o companie care se ocupă cu cosmeticele – Minismalist Design Investment SRL.

Afacerile cu apropiaţi ai familiei Pandele

Diana Chifa face afaceri cu un consilier local PSD din Consiliul Local Voluntari, Cosmina Floriana Tone, medic de familie in Voluntari. Pe site-ul companiei de cosmentice, Kuni Cosmetics, distribuite de Minimaslist Investment Design SRL, societate care apartine Dianei Chifa în totalitate.

În prezentarea de pe site apărea inițial numele celor doua ca cele care au pus la cale afacerea, până în momentul in care G4media.ro a trimis o solicitare în atenția Dianei Chifa, pentru a preciza dacă numirea în compania municipală bucureşteană are de-a face cu legăturile de afaceri dintre cele două.

Cum arată prezentarea acum pe site:

“Compania a luat nastere in 2017 dupa ce doua prietene, (! – n.r.) au descoperit ca pasiunile lor sanatatea si frumusetea se pot imbina perfect rezultand produsele KUNI. Produsele noastre contin formule concentrate doar pe baza de uleiuri luxuriante, activi cosmetici, uleiuri esentiale si extracte naturale nediluate”

Pe pagina de FB a cabinetului individual Cosmina Tone, la profil, apare tot o poză cu cele două. (atasat)

Soțul Cosminei Tone este si el angajat la companii orăşeneşti din Voluntari. Conform declaraţiei de avere depusă de Cosmina Ţone pe site-ul Primăriei Voluntari, soţul ei a încasat bani de la Fotbal Club Voluntari SA.

Fotbal Club Voluntari este o altă legătură care ar fi propulsat-o pe Diana Chifa în funcţia de la Compania Municipală. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Voluntari, Robert Frunză ar fi iubitul Dianei Chifa, potrivit surselor G4Media.ro.

Cei doi apar şi în poze din 2011 de pe reţelele de socializare. Robert Frunză ar fi rudă prin alianță cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

A fost angajat, de-a lungul timpului în mai multe companii înfiinţate de Primăria Voluntari. La alegerile locale din 2016, Pandele ar fi decis sa ramana independent si sa-l scoata in fata, ca adversar pe hartie din partea PSD, pe finul George Robert Frunza, de 25 de ani, angajat al primariei. (Sursa: viitorulilfovean.ro)

Familia Dianei Chifa deţine mai multe afaceri.

Mama, Carmen Chifa, apare acţionar în două firme – Activ Developer şi Daromax Pro Fish SRL.

Tatăl ei, Marcel Nicolae Chifa, are acţiuni, pe lângă cele în Activ Developer. deţinute cu mama sa, în Eco Waste System SRL şi în Europa Trading SRL, una dintre afacerile mari din domeniul montării de termopane.

Marcel Nicole Chifa este membru activ al Clubului Rotary Atheneum Bucuresti si jucator de tenis.

Compania Municipală de Agrement este una dintre cele 22 de companii infiintate de Gabriela Firea. Conform bilantului depus pe site, companipa a avut pierderi la jumatatea acestui an de aproape 200 de mii de lei si are 38 de angajati.

G4media.ro a anuntat aici cum sunt cheltuiti banii companiei. După publicarea articolului, Diana Chifa si-a sters contrul de Linkedin.

Citește și Dragnea către Timmersmans:Nimeni din Uniunea Europeană nu spune poporului român cum să voteaze la referendum!

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele