Ciocniri dure pe axa USR – PNL

0

Liderul USR Dan Barna a declarat joi, Adevărul Live, că Ludovic Orban se preface surprins că Alianţa USR PLUS va avea candidat propriu la prezidenţiale, precizând că alianţa s-a născut tocmai pentru că românii s-au săturat de “această ciupeală oportunistă promovată de Orban”.

“PNL ne reproşează de ce ne gândim noi să avem un candidat la prezidenţiale. Noi am fost consecvenţi în mesaj: vom avea candiaţi proprii la toate alegerile. Orban se preface surprins că vom avea candidat propriu la prezidenţiale. Nu am schimbat discursul. Alianţa USR-PLUS s-a născut tocmai pentru că românii s-au săturat de această ciupeală oportunistă pe care o promovează Orban. Oamenii vor o politică consecventă şi predictibilă”, a declarat Barna, la Adevărul Live.

La rândul său, liderul Plus Dacian Cioloş, a adăugat: “Noi am avut deschidere cu PNL. Nu cred că poate spune cineva că am exclus din start colaborarea. Există deschidere. Avem dialog cu oameni de acolo”. “Am susţinut-o ieri pe Raluca Turcan”, a adăugat Barna. “Un sfert din electorat a votat cu noi. Ne poate reproşa PNL că avem intenţia de a candida la prezidenţiale? Nu cred că ăsta e motiv de dispută. Faptul ă noi avem candidat nu însemană că suntem împotriva cuiva”, a argumentat Dacian Cioloş, fiind completat de Dan Barna: “Barna: Gândiţi-vă cum ar arăta un tur doi în care românii să aleagă între Iohannis şI candiatul Alianţei. Politica nu înseamnă bătăi şi ciomage”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri seara, la B1TV, că anunţul Alianţei USR PLUS că va avea candidat propriu la prezidenţiale a venit într-un moment total nepotrivit.

Citește și: Dăncilă a discutat cu Iohannis despre fiecare propunere de ministru

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele