Ciolacu acuză PNL că încalcă restricțiile

0

Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a afirmat că este „culmea tupeului” ca guvernanţi şi preşedintele Klaus Iohannis să susţină vaccinarea obligatorie, în contextul în care sâmbătă are loc Congresul PNL la care vor participa 5.000 de persoane.

 

„Culmea tupeului! Să susţină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanţii, în frunte cu preşedintele Iohannis! – încalcă orice restricţii, organizând un Congres cu 5.000 de oameni – un adevărat focar naţional de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei! Le spun clar, să nu se mai chinuie! Prin Parlament, cu voturile PSD, vor obţine doar un singur lucru: Guvernul Cîţu va fi trimis acasă!”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că acte normative care să reglementeze vaccinarea obligatorie anti-COVID-19 sau efectuarea de teste periodice pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 trebuie votate în Parlament, întrucât Ministerul Justiţiei insistă că astfel de reglementări nu pot fi adoptate prin ordonanţă de urgenţă. El a mai susţinut că nu se consideră vinovat pentru eşecul campaniei de vaccinare, argumentând că nu este „firmă de advertising”.

Prim-ministrul a specificat că un singur act normativ ar putea prevede vaccinarea obligatorie pentru unele categorii şi introducerea testării obligatorii.

Cîțu susține că Orban are mesaje de tip PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele