Ciolacu are câte o ”vorbă bună” pentru toți liderii politici

0

Marcel Ciolacu a făcut, la Antena 3, desigur, câteva scurte caracterizări ale celor mai importanţi lideri politici ai momentului.

Despre preşedintele Klaus Iohannis spunând că ar trebui să „recunoască cât mai curând” faptul că „Guvernul Orban este un eşec”, ceea ce nu prea e o caracterizare, dar…,  despre premierul Ludovic Orban că este „mult prea mic pentru funcţia pe care o ocupă şi a intrat într-un hăţiş infracţional”.

Despre ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Marcel Ciolacu spune că este un medic foarte bun dar că e „depăşit managerial” şi anunţă că „o să vedem multe lucruri care o să iasă în perioada următoare”. Despre ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela liderul PSD susţine că „a încercat să se urce pe specialiştii” ministerului şi „nu în ultimul rând pe domnul ministru Raed Arafat”. Liderul PSD are, în schimb, cuvinte de laudă la adresa lui Raed Arafat caracterizându-l pe acesta drept „un specialist excelent”. Pe Victor Ponta îl caracterizează drept „un om cu bună credinţă”, despre Călin Popescu Tăriceanu susţine că are experienţă, despre liderul USR Dan Barna, preşedintele PSD susţine că „putea  mai mult” dar „s-a speriat şi a făcut mulţi paşi înapoi”, iar despre liderul UDMR, Kelemen Hunor, Marcel Ciolacu afirmă că este „un om care respectă toate înţelegerile”.

Citește și: Filme peruane la Institutul Cervantes

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele