Ciolacu crede că greșelile PSD și PNL au dus la scorul USR

0
ciolacu psd

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că victoriile repurtate de Alianţa USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datorează ”greşelilor” făcute de PNL şi PSD sau saturaţiei la care a ajuns electoratul dând exemplu, în acest sens, judeţele Brăila şi Vrancea.

 

”USR, mai nou PLUS, au câştigat pe greşelile făcute de cele două partide mari. Noi nu vorbim de un vot politic aici, nu vorbim de un vot contra PSD-ului sau contra PNL-ului”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

Șeful PSD a explicat că la Timişoara candidatul USR a câştigat ”pe fondul unor greşeli ale fostului primar” şi a invocat ”o saturaţie la Brăila, o saturaţie la Vrancea”.

”Aici au fost câştigurile. Nu a apărut USR-ul – noi, prin doctrina noastră extraordinară şi prin cât de curaţi suntem noi, am câştigat aceste primării. Să mă ierte Dumnezeu! Dar vom, vedea la alegerile generale”. a mai opinat Ciolacu.

Marcel Ciolacu susține că PNL a transferat 148 de primari de la PSD catalogând ”o mizerie” tentativa de a ”cumpăra primari” a premierului Orban.

 

OMS vrea teste rapide pentru țările sărace

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele