Ciolacu e sigur acum că în 2023 premierul va fi de la PSD

0
ciolacu psd

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, dacă Nicolae Ciucă va deveni preşedintele PNL, „cu certitudine de sută la sută postul de prim-ministru, în mai 2023, va reveni PSD”.

 

Întrebat dacă această înţelegere nu exista în coaliţie şi înainte, Ciolacu susţine: „Ba da, dar acuma nu mai există nicio crăpătură că acest lucru nu se va face”.

„Mie mi-a fost frică de această nouă criză în interiorul PNL, s-ar putea să ne fi stopat adoptarea acestor măsuri (pachetul de măsuri «Sprijin pentru România» – n.r.). Dar se pare că e depăşit momentul”, a afirmat Ciolacu, miercuri seară, la România Tv, referitor la demisia lui Florin Cîţu de la preşedinţia PNL.

El a adăugat că nu ştia „amploarea” discuţiilor din PNL, dar nici nu are „mare interes”.

„Mă interesa să nu afecteze programul de guvernare şi guvernarea în sine (…) N-am avut discuţii, n-am curiozităţi, e o problemă a dânşilor, internă… Mie ce-mi pare rău, stau şi mă uit acuma, era unu atacat că îşi omoară toţi prim-miniştrii şi ce nenorocire era, parcă văd acelaşi film. Eu ce vă promit dvs este că eu şi colegii mei am învăţat din greşelile PSD”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Ministrul Firea anunță măsuri pentru combaterea creşterii preţurilor la alimente şi carburanţi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele