Senator USR bătut în platoul B1 TV de Mirel Palada

0
- Reclama -

Halucinant! Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul unei emisiuni de la postul B1TV, moderată de Nadia Ciurlin! După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu.

https://youtu.be/DxRDTAkWk0E

Totul a pornit după ce Mihai Goţiu l-a numit nesimţit pe Mirel Palada, deoarece îl tot întrerupea în timpul dezbaterii de la emisiune. În pauza publicitară, spiritele s-au încins şi mai tare, iar senatorul USR spune că Mirel Palada l-a lovit cu pumnii în faţă şi cu picioarele. După incident, cei doi au părăsit platoul de filmare, însă la revenirea din pauza de publicitate moderatoarea a confirmat incidentul în direct.

Citiți și Adrian Țuțuianu forțat să demisioneze din ordinul lui Dragnea

„Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunțat Nadia Ciurlin.

- Reclama -

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele