Ciolacu: Este gata rectificarea bugetară

2

Marcel Ciolacu a precizat că este finalizată rectificarea bugetară, care este una pozitivă, însă încă se aşteaptă închiderea zonei cu energia. Liderul PSD a mai spus că este ferm convins că va fi un buget foarte bun, iar cifrele nu arată rău.

 

„Este gata rectificarea. Aşteptăm să închidem întâi zona cu energia. Nu poţi da rectificarea chiar dacă e pozitivă, până nu ai legislaţia secundară pe energie. Sunt ferm convins că vom avea un buget foarte bun. Nu arată rău cifrele. M-am uitat şi la finanţe şi la încasări. Trebuie văzută o abordare foarte clară, ştiţi bine câte investiţii sunt în derulare în România, pe PNRR, pe Anghel Saligny. Trebuie făcută o analiză foarte clară a forţei de muncă pe care o pooate atrage România din exterior şi o analiză astfel încât să fie un echilibru între privat şi buget”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament.

Chestionat despre faptul că nu toate ministerele au tăiat acel 10% cu cheltuielile sau sunt ministere care au tăiat de la investiţii, liderul PSD a răspuns: „Eu nu vreau să discut un material apărut în presă”.

Ministerul Familiei sau ministerul Firea-Pandele / Metropola TV

„După o discuţie pe care o să o am cu ministrul de Finanţe, stau şi vă răspund. În cazul în care un ministru şi-a asumat investiţii şi nu le poate face, va avea o evaluare pentru a vedea capacitatea de a mai fi ministru”, a completat Ciolacu.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele