Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că ”Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării” şi afirmă că PSD a propus un proiect de buge în care, cu aceiaşi bani, se pot creşte veniturile oamenilor, mări alocaţiile, creşte bugetul Sănătăţii, investi în Educaţie.

 

”Aceiaşi bani, viziuni diferite! Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcţie de priorităţile României, ci în funcţie de cine a fost mai colţos în Coaliţie. Au făcut întocmai cum spunea Cîţu anul trecut: Sănătatea şi Educaţia nu sunt o prioritate, nu contează. Vedem acum că nici producătorii români nu contează. Nici firmele româneşti. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce contează a fost cine a băgat mai repede mâna în vistierie ca să îşi ia partea pentru a-şi hrăni clientela”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Ciolacu afirmă că, în proiectul de buget al PSD, se pot creşte veniturile oamenilor, mări alocaţiile, creşte bugetul Sănătăţii, investi în Educaţie.

”PSD a propus un proiect de buget, în care – cu aceiaşi bani! – am demonstrat că se pot creşte veniturile oamenilor, mări alocaţiile copiilor, creşte bugetul Sănătăţii pentru a combate cât mai rapid pandemia, investi în Educaţia copiilor noştri şi se poate sprijini mediul de afaceri! Pe scurt, exact cu aceiaşi bani, se poate proteja puterea de cumpărare a românilor, sprijini mediul de afaceri românesc şi se pot face investiţii în mari proiecte de infrastructură, pentru a reporni economia”, a mai scris Ciolacu.

Rusia se declară pregătită să rupă relaţiile cu UE

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele