Ciolacu îl acuză pe Câțu că nu are curaj să-l demită pe Voiculescu

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că premierul Florin Cîţu ”a ratat iar”, întrucât ar fi trebuit să-l demită pe VAld Voiculescu, ministrul Sănătăţii, după ce trei oameni au muit în unitatea mobile ATI de la Spitalul Victor Babeş.

 

”Cîţu a ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat! Aşa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ORA ROMÂNIEI, au murit iar nişte oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina LOR! Şi ei caută acarul Păun cu tot felul de explicaţii penibile şi sforăitoare”, a scris, luni seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că ”PNL-ul e luat ostatec de Barna şi userişti”. ”Nu pot nimic. O adunătură de laşi, fricoşi incompetenţi şi hoţi! Cîţu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere.

O vom face noi prin moţiune”, a mai scris Ciolacu. Anterior, Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune o a doua moţiune simplă la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foişor.

Voiculescu: Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, de infirmieri, de asistente

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele