Vadim poate fi mândru, Klaus Iohannis atac devastator la PSD, UDMR și Viktor Orban

PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege care acordă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc

0
stat major

Naționalismul românesc renaște de unde ne așteptam mai puțin. Klaus Iohannis reușește să uimească pe toată lumea, inclusiv pe proprii alegători. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat  că este incredibil ce se întâmplă în Parlament.

 

PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege care acordă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Preşedintele a acuza că, în timp ce autorităţile se luptă cu pandemia, PSD se luptă în birourile din Parlament să dea Ardealul ungurilor.

”Este incredibil ce se întâmplă în  Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României. În timp ce noi – eu, Guvernul, celelelate autorităţi – ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru vieţile românilor PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor. Jó napot, Ciolacu!
Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta Viktor Orban în schimbul acestei înţelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică PSD-istă . De aceea, se înţelege acum mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale naţiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică PSD-istă să hotărască împotriva României şi împotriva românilor. Este inadmisibil aşa ceva. Cât sunt eu preşedintele României, o astfel de lege nu va exista”, a acuzat preşedintele.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele