Ciolacu îl amenință pe Nicușor cu Firea

1

Ciolacu îl amenință pe primarul Capitalei. Șoc și groază.

 

Pe post de măciucă e Gabriela Firea. Dacă aș fi Nicușor Dan aș îngheța de frică.

Până la alegeri vine iarna și vom îngheța noi. Cu sau fără Nicușor, cu sau fără Firea.

Nicușor Dan

 

Marcel Ciolacu a declarat că Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap la Primăria Capitalei şi că aceasta este şi colega şi prietena sa, şi amândoi învaţă unul de la altul. El a ţinut să arate că nu a trecut cu niciun coleg o linie roşie, dimpotrivă, încearcă, alături de Gabriela Firea şi de toţi colegii, să aducă din nou climatul de camarazi, din interior PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel.

„Gabriela Firea este şi colega mea, şi prietena mea. Amândoi învăţăm unul de la altul. Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului. Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului simţ, a respectului”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat: ”Cu niciun coleg nu am trecut o linie roşie, dimpotrivă. Încerc, alături de Gabriela şi de toţi colegii mei, să aducem din nou climatul de camarazi, din interior PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel. Dimpotrivă, s-a condus cu învrăjbire, cu o intenţie clară de a dezbina şi de a conduce”. ”Deja nu mai e un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”, a mai spus Ciolacu.

Grindeanu: Nouă staţii de metrou vor fi modernizate

Atâta camaraderie e în PSD că mai că îți vine să începi o revoluție. Ce trebuie să reținem noi și mai ales doamna Firea, candidatul PSD la prezidențiale nu va fi Doamna.

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele