Ciolacu îl susține pe Ciucă în problema majorării salariului minim

1
- Reclama -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Dâmboviţa, că este evident că va trebui mărit salariul minim pe economie, el arătând că din discuţia cu Asociaţia patronatelor din construcţii, aceştia le-au spus că este mult prea mică o majorare la 3.000 de lei pentru domeniul construcţiilor şi că ei ar prefera în jur de 4.000 de lei.

 

”Ştiţi foarte bine că o treime dintre români sunt plătiţi cu salariul minim pe economie. Acest luycru e un pic diferit faţă de ţările mai dezvoltate din Europa, nu este atât de mare acest procentaj, sunt 1,5 sau 1,7 milioane de români plătiţi cu salariul minim pe economie. În Germania de trei ori s-a mărit salariul minim pe economie. De ce? Ca să-şi menţină forţa de muncă”, a spus preşedintele PSD.

Zona euro se îndreaptă spre recesiune

Marcel Ciolacu a precizat că, de când a început această discuţie în coaliţie, cu premierul şi cu liderul UDMR Kelemen Hunor, asociaţia patronatelor din construcţii le-a spus că este mult prea mic 3.000 de lei pentru domeniul construcţiilor şi că ei ar prefera în jur de 4.000 de lei.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele