Ciolacu: Iohannis și Orban ascund mizeria sub preș

0

Marcel Ciolacu a declarat  că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban ‘au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preş”.

 

“Iohannis şi Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continua să ascundă senini mizeria sub preş. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri şi record de pacienţi la ATI, preşedintele şi premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din faţa pieţelor, unde i-au aruncat pe producători, dau – iată! – rezultate. Iohannis şi Orban sunt complet rupţi de realitate! Care rezultate?! Că oraş după oraş cedează neputincios în faţa virusului”, a susţinut Ciolacu într-un mesaj pe Facebook.

El a adăugat că primarii din oraşele devenite focar “cer disperaţi ajutor”.

Vezi și Casoteca.ro/magazin

“Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting aşteptând un loc la ATI. Teste nu fac aşa cum ar trebui. Iar pentru toate, preşedintele României spune că de vină e doar comunicarea ‘suboptimală’. Nu! De vină este ‘subumanitatea’ voastră iresponsabilă şi insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconştienţilor! O să primiţi ce meritaţi pe 6 decembrie”, a subliniat acesta.

Orban a decis: prefecții nu mai au voie să obosescă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele