Ciolacu: Mai bine nu suntem reprezentaţi, decât să avem o astfel de interfaţă

2
Târgul de turism, New York

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a declarat, referitor la scandalul privind participarea României la Târgul de Turism din New York, unde standul ţării noastre a fost doar cu poze A4 agăţate de o perdea neagră, o masă şi câteva scaune, că „astfel de lucruri jenante nu trebuie să se mai întâmple”.

„Imaginea pentru România nu este una fericită. Cred că domnul prim-ministru, care este cel mai îndreptăţit, dacă dorim să trăim într-o Românie normală, e cel mai îndreptăţit să facă evaluarea miniştrilor din Cabinetul său, cred că primul-ministru trebuie să aibă o discuţie foarte serioasă cu ministrul Turismului şi IMM-urilor, ca astfel de lucruri jenante pentru reprezentarea României să nu cumva să se mai întâmple. Nu ştiu, poate modificate regulile pentru astfel de târguri şi obligativitatea unui standard la care România să fie reprezentată. Mai bine nu suntem reprezentaţi, decât să avem o astfel de interfaţă”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la RFI.

Numeroase state care au participat la Târgul de Turism Travel and Adventure Show, la care România a fost prezentă cu un stand care a provocat critici şi ironii în ţară, au încercat să îmbine ideea de vacanţă cu cea de experienţă culturală. Au existat însă şi unii expozanţi care, ca şi România, au ales să păstreze fundalurile puse la dispoziţie de organizatori.

General-maior omorât în Ucraina, situația Rusiei comparată cu pierderile armatei SUA în războaiele din Coreea și Vietman

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele