Ciolacu: PSD și-a atins obiectivul

0

Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, susține că PSD şi-a atins obiectivul, având candidat în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Pe facebook, Ciolacu a felicitate organizaţia de la Buzău, pe care o conduce, pentru că a reuşit să se claseze printre filialele fruntaşe la numărul de voturi aduse Vioricăi Dăncilă

”PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, aşa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidenţiale. Sunt rezultate care ne dau speranţa că putem să începem să construim. Felicit organizaţiile care au performat şi au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câştigat alegerile în judeţ. Le mulţumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie! De acum, ne aşteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentraţi şi determinaţi să facem un rezultat mare! PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ şi partidele care au tratat cu aroganţă şi superioritate anumite categorii de români. Aroganţa, fanatismul şi închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!”, a scris liderul social democrat Marcel Ciolacu.

Citește și: Barna le recomandă susținătorilor USR să-l voteze pe Iohannis

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele