Ciolacu se laudă că nu va avea pensie specială

0
ciolacu psd

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu (PSD), a declarat, vineri, la Tmişoara, că proiectul privind anularea pensiilor speciale pentru parlamentari – declarat neconstituţional de Curtea Constituţională – a fost depus de de social-democraţi, în Parlament şi că personal nu beneficiază de o astfel de pensie, deoarece la finalul fiecărui mandat a demisionat.

 

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Timişoara, unde participă la un eveniment organizat de comunitatea evreiască că niciodată nu a avut un mandat întreg de parlamentar.

”Proiectul de lege care a trecut prin parlament a fost depus de mine şi colegii mei. Eu nu am pensie specială pentru că la sfârşitul fiecărui mandat mi-am dat demisia, astfel încât să nu mă încadrez pe lege să am un mandat întreg ca să fiu beneficiar al unei indemnizaţii suplimentare, că aşa e trecută în lege. Aşteptăm motivarea şi pe urmă o să începem abordarea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a precizat că este convins că va fi promovat un alt proiect de lege care să ”închidă” discuţia cu pensiile speciale.

18 funcționari au fost dați afară pentru că primeau pensie și salariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele