Ciolacu se preface că îl ignoră pe Dragnea

0

Preşedintele PSD, Marcel Colacu, a cometat, marţi seară, declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la ieşirea din penitenciar când a afirmat că ”PSD este un partid de operetă, condus de laşi” şi că e ”în buzunarele SRI”. ”Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit”, a afirmat Ciolacu, precizând că nu există nicio dispută în prezent între PSD şi Liviu Dragnea.

 

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la Antena 3, despre declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la ieşirea din penitenciar.

”Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit şi nu a trecut nici până acum (…) E foate greu, să nu uităm că a plecat la închisoare din scaun de preşedinte al PSD şi din scaun de preşedinte al Camerei Deputaţilor, al treilea om în statul român. E uman să exste un şoc, e uman ca fiecare să avem supărările noastre. Nu cred că domnul Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu, cu conducerea partidului sau cu PSD. Totuşi, şi partidul, şi Liviu Dragnea au oferit foarte multe. Sunt ferm convins că şi-a făcut o analiză a greşelilor personale”, a declarat Ciolacu.

Acesta a adăugat: ”Nu cred că în acest moment este vreo dispută între PSD şi fostul lider al partidului Liviu Dragnea”.

Întrebat dacă ieşirea lui Liviu dragnea din penitnciar va fi folosită de adversariipolitici, Ciolacu a afirmat: ”Adversarii politici, ţinând cont de degringolada şi din Guvern, din interiorul PNL, din interorul USR PLUS e posibil să folosească acest moment, dar nu cred că Liviu Dragnea va cădea în această capcană”.

Guvernul a aprobat memorandumul pentru proiectul ”România Educată”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele