Ciolacu și Hunor îi răspund președintelui Iohannis

Hunor, UDMR: Preşedintele trebuie să-şi ceară scuze pentru acest derapaj periculos

0

Liderul UDMR Kelemen Hunor afirmă că preşedintele Klaus Iohannis a avut o declaraţie nedemnă pentru un preşedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent şi periculos.

 

”Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declaraţie nedemnă pentru un preşedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent şi periculos: ungurii ne iau Ardealul. Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precendent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan şi se instigă împotriva maghiarilor”, afirmă liderul UDMR Kelemen Hunor. El afirmă că UDMR respinge ferm acest gen de discurs şi orice fel de instigare.

”Preşedintele trebuie să-şi ceară scuze pentru acest derapaj periculos”, conchide liderul UDMR.

“Ieşirea de astăzi a preşedintelui Iohannis arată cât de jos poţi să ajungi în politică. Este o ieşire care descalifică total funcţia prezidenţială! Îi amintesc preşedintelui Iohannis că nu a avut nicio reacţie când ambasadorul României la Budapesta a fost terfelit în urmă cu câteva zile. A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat pe Ambasadorul român!”, susţine Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

El adaugă că preşedintele Iohannis ştia că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc.

 

Citește și: Vadim poate fi mândru, Klaus Iohannis atac devastator la PSD, UDMR și Viktor Orban

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele