Ciolacu vrea alianță PSD, ALDE, ProRomânia

0

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că el personal susţine încheierea unei alianţe cu partidele lui Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, însă o decizie în acest sens trebuie luată de către partid.

 

Întrebat, la Antena3, dacă ar fi de acord cu o alianţă cu ALDE şi Pro România, Ciolacu declară: „Categoric. E important ca noi să nu ne îndepărtăm de agenda cetăţeanului, pentru că lumea este înspăimântată de criza economică mai mult decât de pandemie”.

Șeful PSD a subliniat că aceasta este poziţia sa personală, iar o decizie cu privire la această alianţă trebuie luată de către organismele interne ale partidului.

Preluare a guvernării de către PSD alături de Ponta şi Tăriceanu trebuie să fie însoţită de un program clar de guvernare centrat pe măsurile de relansare a economiei după pandemie.

Aflăm că Ciolacu avut o discuţie cu Victor Ponta în care i-a transmis că nu îi mai acceptă atacurile lansate la adresa PSD şi a unor membri social-democraţi.

„Am avut discuţii cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt nişte excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere şi trecutul comun, să fie făcute anumite afirmaţii, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier şi i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidenţiale. Să ne facem că uitam trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuşi, conversaţia într-o notă optimistă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele