Ciolacu vrea pensii mărite și alocații dublate cu banii de la Bruxelles

0

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul PNL nu mai are nicio scuză şi trebuie să dubleze alocaţiile pentru copii şi să majoreze pensiile cu 40%, în contextul anunţului preşedintelui Klaus Iohannis care a spus că România a obţinut fonduri în valoare de 79,9 miliarde de euro, după negocierile de la Bruxelles.

 

„Dacă ar fi să dăm crezare anunţului triumfalist al preşedintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocaţiile şi să crească pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuză! Faceţi investiţiile din bani europeni şi creşteţi puterea de cumpărare a românilor!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.
Acesta a precizat că se aşteaptă ca premierul Ludovic Orban să spună public cât din această sumă a fost obţinută de fapt din împrumuturi şi nu alocări nerambursabile.
„Îl aştept pe Orban să le spună românilor câţi din aceşti bani sunt de fapt împrumuturi şi nu alocări nerambursabile, câţi sunt pentru relansarea economică rapidă şi câţi sunt pentru exerciţiul financiar 2021-2027”, a conchis Ciolacu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele