Ciolacu vrea să conducă PSD cu Firea și Grindeanu

0

Marcel Ciolacu, în prezent preşedinte interimar al PSD, afirmă că va candida la funcţia de preşedinte al partidului la Congres şi spune că şi-ar dori să aibă contracandidaţi.

 

Ciolacu mai spune că este “posibil” ca funcţia de preşedinte executiv al PSD să fie desfiinţată şi susţine că îi vrea în echipa sa pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Realitatea Plus, că va candida pentru şefia PSD. El a precizat că înscrierile pentru funcţia de conducere a partidului se fac până vineri şi a spus că şi-ar dori-o pe Gabriela Firea “în echipa” sa.

“Mi-ar plăcea să am pe doamna Firea în echipa de la partid şi o susţin în continuare pentru funcţia de primar”, a afirmat Marcel Ciolacu.
De asemenea, el a spus că şi-ar “dori mult” ca fostul premier Sorin Grindeanu să vină “în echipă” alături de el. Ciolacu a spus că ar fi “onorat” dacă Paul Stănescu ar “dori în continuare” funcţia de secretar general al PSD.Marcel Ciolacu a adăugat că “este posibil” să se renunţe la funcţia de preşedinte executiv al PSD şi că doreşte cinci funcţii de vicepreşedinţi ai partidului.
“O să încercăm să avem o echipă cât mai eficientă în primul rând pentru examenul politic care urmează, respectiv alegerile”, a afirmat Ciolacu.

Citește și: Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele