Cioloş, alertă de manipulare: „atacurile adversarilor politici ai Alianței USR – PLUS au depășit orice limită”

0

Dacian Cioloș, președintele PLUS, lansează, miercuri dimineață, o alertă de manipulare, pe Facebook, unde acuză că ”atacurile adversarilor politici ai Alianței USR – PLUS au depășit orice limită”. 

”Ne-au făcut securiști, au încercat să ne oprească sa ne înscriem în cursa electorală, au inventat tema falsă a atacului la proprietate, ne-au distrus, ca niște tâlhari, noaptea, corturile de campanie și afișajul electoral. Acum, însă, au dus dezinformarea și manipulările într-o zonă sensibilă, cea legată de copii, de dreptul și dorința oamenilor de a avea copii. Au tipărit pliante false pe care au pus cea mai ticăloasă minciună, anume că noi vrem ca avortul să fie obligatoriu în România. Și au inventat și un fals membru al Alianței care ar fi spus asta. Aceste pliante otrăvite cu dezinformări abjecte au fost puse în cutiile poștale ale unor oameni. Ca să îi sperie. Nu vom lăsa ticăloșia să meargă mai departe. Facem plângere penală și cerem poliției să afle cine sunt cei care induc panica și frica.” scrie Dacian Cioloș, pe Facebook.

Liderul PLUS mai subliniază că vor fi descoperiți cei care se află în spatele ”pliantelor otrăvite” cu ajutorul susținătorilor, că va face plângere la poliției, sesizări către AEP și cere tuturor simpatizanților să-l ajute să oprească ”atacurile murdare”.

”Au tipărit pliante false pe care au pus cea mai ticăloasă minciună, anume că noi vrem ca avortul să fie obligatoriu în România. Și au inventat și un fals membru al Alianței care ar fi spus asta.” scrie Dacian Cioloș.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele