Barna rămâne șeful USR cu 75% din voturi

0

Dan Barna a fost reconfirmat președintele USR, potrivit rezultatului consultării online a membrilor partidului, care vreme de 5 zile au votat online dacă acesta ar trebui sau nu să demisioneze după eșecul de la alegerile prezidențiale.

”75% au decis că nu e cazul să îmi dau demisia. Practic, 7.189 de membri consideră că trebuie să continuăm. Interpretez această susținere prin faptul că trebuie să strângem rândurile. Este un rezultat pentru care le mulțumesc colegilor, mă obligă și ne obligă să ne întărim”, a declarat Dan Barna într-o conferință de presă la sediul partidului.

Citește și Încrederea în Barna se votează online în USR

Votul a avut loc online, iar membrii partidului au trebuit să răspundă la o singură întrebare: dacă vor ca Dan Barna să își dea demisia.

”Făcându-ne speranțe mai mari, a fost cumva o dezamăgire pe care am experimentat-o și eu și colegii mei. Din perspectiva aceasta, decizia pe care eu am luat-o este aceea de a face o consultare. Vom avea începând de mâine (vineri -n.r.) 5 zile în care membrii vor putea să voteze o întrebare foarte simplă, dacă consideră sau nu să-mi dau demisia. Dacă ei consideră că e necesară o schimbare, voi face acest lucru fără nicio problemă, nu mă agăț de funcții sau ceva, însă nu mi-am dat eu demisia de onoare pentru că urmează o perioadă importantă, locale, apoi alegerile naționale”, a spus Dan Barna joi seara.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele