Cioloș îl apără pe Vlad Voiculescu

2

Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş a declarat că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu este atacat deoarece a publicat datele referitoare la vaccinare, însă demersul său este un gest de normalitate. Acesta a adăugat că „transparenţa nu e un moft”, iar Voiculescu are parte de toată susţinerea sa.

 

„Vlad Voiculescu este atacat pentru publicarea datelor referitoare la vaccinare. Demersul său este un gest de normalitate. Ştim cu toţii că una dintre problemele majore ale României este lipsa de încredere a cetăţenilor faţă de autorităţile publice. Transparenţa nu e un moft, este unul dintre fundamentele pe care trebuie să reconstruim încrederea cetăţenilor în stat. Vlad Voiculescu are toată susţinerea mea în ceea ce priveşte luarea unor astfel de decizii”, a scris Dacian Cioloş miercuri pe Facebook.
Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri, întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Sănătăţii, că nu a făcut încă o evaluare şi că aceasta este realizată la jumătatea anului. Prim-ministrul a mai transmis că nu există nicio diferenţă între el şi Vlad Voiculescu.

În ceea ce priveşte scandalul publicării datelor referitoare la teste şi la vaccinare de către Ministerul Sănătăţii, şeful Executivului a precizat că va vedea dacă este sau nu o problemă cu acest demers.

Grecia: turiştii fie vor face dovada vaccinării, fie vor prezenta un test negativ

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele