Cioloș nu vrea să negocieze cu PSD și AUR

0

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat că nu va negocia nici cu PSD, nici cu AUR pentru a forma un guvern, dar a subliniat că pentru el este clar că un guvern USR va fi unul „fragil”. Cioloş a precizat că mulţi parlamentari ar putea vota guvernul său, deoarece îşi doresc să treacă liniştiţi peste iarnă.

 

„Nu avem în intenţie să negociem nici cu PSD, nici cu AUR. Nu prea avem ce să negociem. Am văzut care e orientarea politică a acestor partide, ce au făcut în trecut, nu prea avem multe de împărtăşit. Însă vom merge cu o viziune, cu ceea ce vrem să facem. Sigur că vom merge cu un program de guvernare care priveşte măsuri pe termen mediu, programe de investiţii, dar e clar că ce se aşteaptă de la un guvern este să gestioneze aceste situaţii de criză şi să ofere o perspectivă economiei pe termen mediu pentru următorul an, pentru următorii doi ani”, a declarat Dacian Cioloş, la TVR.

Liderul USR şi premierul desemnat, Dacian Cioloş, a adăugat că guvernul propus de partidul său va fi unul ”fragil”, dar că ar putea fi votat de parlamentarii care nu vor să îşi asume riscuri având în vedere că vine iarna.

„Pentru mine e clar, dacă acest guvern pe care USR îl va propune va trece, că va fi un guvern fragil. El poate să pice după aceea, oricând în Parlament. Pe de altă parte, mă aştept să existe destul de mulţi parlamentari care îşi doresc să treacă o iarnă cât mai liniştită, fără să îşi asume prea multe riscuri, la guvernare fiind, şi atunci, dacă există o majoritate de parlamentari care îşi doresc acest lucru, cum am spus, noi suntem gata să ne sacrificăm şi să punem pe masă o echipă de guvernare şi un program”, a susţinut Dacian Cioloş.

Dâncu îl face mincinos pe Dragnea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele