Cioloș spune că Dragnea trebuie să părăsească viața publică

0

Fostul premier Dacian Cioloș a avut ieri o reacție pe pagina sa de socalizare, la scurt timp după aflarea verdictului în cazul lui Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.

Dacian Cioloș a transmis faptul că șeful PSD trebuie să părăsească viața publică deoarece are deja două condamanări și nu mai poate sta la vârful statului dictând politica penală a statului.

Fostul premier își continuă postarea declarând faptul că aceasta ar putea reprezenta o șansă pentru cei de la putere de a renunța la manipulări și agresivitate doar pentru a îl apăra pe liderul PSD.

În final, Cioloș spune că România are nevoie de o nouă clasă politică care să nu facă legi pentru a salva oameni și care să nu încerce să intimideze justițtia la televizor.

Iată postarea integrală a fostului premier de pe pagina sa de socializare:

“Domnul Dragnea trebuie să părăsească viața publică. Un politician cu două condamnări în Justiție nu poate să mai stea în fruntea României și să dicteze politica penală a statului.

Pentru binele acestei țări, pentru a rămâne într-o ordine legală și morală, șeful Camerei Deputaților trebuie să renunțe la orice pârghie de putere.

Demisia ar putea fi o șansă și a celor de la putere pentru a renunța la manipulări, agresivitate și polarizarea României doar pentru apărarea cu orice preț a unui vătaf.

România are șansa să revină la normalitate.

Avem nevoie de o nouă clasă politică. Una onestă, profesionistă și cu bun simț. Trebuie să ne redescoperim decența. Trebuie să ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din încercările de a intimida justiția la televizor. Avem nevoie de o justiție nu numai independentă dar și profesionistă.”

Citește și Ecaterina Andronescu: Îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că țara e mai importantă decât noi

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele