Cioloș vrea ca el și Barna să nu mai candideze la șefia USR-Plus

0
dan barna ,dacian ciolos, usr plus

Dacian Cioloș i-a propus lui Dan Barna, să se dea amândoi la o parte din cursa pentru șefia partidului. Liderul PLUS spune că astfel ar fi evitate tensiunile interne dintre cele două partide proaspăt fuzionate, anunță G4Media.ro.

 

Potrivit acestora, propunerea lui Cioloș a stârnit nemulțumiri majore în USR, care consideră propunerea liderului PLUS ”de neacceptat”. Propunerea a fost interpretată și ca o fugă de competiție din partea lui Dacian Cioloș, care s-ar teme că ar putea pierde șefia partidului.

Dan Barna și-a anunțat public, la începutul lunii, intenția de a candida la șefia noului partid rezultat din fuziunea USR PLUS. Dacian Cioloș a ezitat până acum să-și anunțe candidatura, însă la sfârștiul anului trecut a declarat că nu exclude o candidatură la prezidențiale în 2024.

Vezi și Barna: interesul pentru vaccinare este la 60-70% în România

USR PLUS are programat pentru luna septembrie congresul care ar urma să aleagă o nouă echipă de conducere a partidului rezultat din fuziune și să voteze un nou statut. Alegerile interne vor fi organizate în toată țara la nivelul filialelor județene până la începutul lunii iulie, iar congresul național va avea loc în luna septembrie.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele