Liberalul Dan Cristian Popescu s-a aliat cu Firea pentru Primăria Sector 2

0

După ce PNL a cedat Sectorul 2 către USR, liberalul Dan Cristian Popescu a anunţat că va candida la primăria sectorului din partea PSD. „Consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide”, a scris acesta pe Facebook.

 

Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetăţeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate şi susţinute de către cetăţenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din raţiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine.

De astăzi sunt candidatul susţinut de către PSD la Primăria sectorului 2 şi cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele şi vom schimba faţa sectorului 2 în următorii patru ani.

Le mulţumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetaţenii din acest sector. Şi eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide”, a anunţat sâmbătă Dan Cristian Popescu.

Tot sâmbătă Gabriela Firea a anunţat lista finală a candidaţilor PSD pentru sectoarele din Capitală:

Sectorul 1 – Daniel Tudorache

Sectorul 2 – Cristian Popescu

Sectorul 3 – Aurelian Bădulescu
Sectorul 4 – Daniel Băluţă
Sectorul 5 – Daniel Florea
Sectorul 6 – Gabriel Mutu.

 

”În ultimele săptămâni s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate şi aranjamente de culise care nu au avut oamenii în centrul preocupărilor. «Măreaţă realizare» obţinută este unificarea unor şefi de partide, a unor interese, a unor încrengături şi, implicit, bătălia pe funcţii. Sunt mândră să fiu candidatul oamenilor, şi nu al aliantelor, şi mă voi lupta cu candidatul «partidelor de dreapta unite» – aşa cum scrie pe toate afişele şi cum se prezintă în emisiuni”, a scris, sâmbătă, Gabriela Firea pe Facebook.

Avere de nabab, nu de social democrat

Dan-Cristian Popescu trecuse încă din 2012 în declarația de avere două case de vacanţă la Hollywood, dar și peste 10 milioane de lei în conturi.

Bine informat, Popescu avea şi acţiuni la companii energetice

Acum 4 ani, fostul deputat PNL Popescu anunțase în declarația de avere că a dat cu împrumut către „diverse cunoștințe” sumele de 1.200.000 de euro, 300.000 de euro, 400.000 de RON și aproximativ 1.430.000 USD.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele